About Me

My photo
SAYA SEORANG FULL TIME PRIVATE PRACTITIONER YANG MEMPUNYAI KLINIK PERGIGIAN SENDIRI YANG BEROPERASI 6 HARI SEMINGGU DI KANTHAN CHEMOR PERAK.WAKTU URUSAN:SABTU-KHAMIS DAN CUTI UMUM 10 AM-8PM DAN JUMAAT CUTI.FREE DENTAL CHECK UP&CONSULTATION.SEMUA RAWATAN DISEDIAKAN TERMASUK IMPLAN DAN COSMETIC DENTISTRY.SEMUA PADA HARGA YANG BERPATUTAN.SAYA DI SINI ADALAH UNTUK MEMBANTU ANDA DAN BERKONGSI SERBA SEDIKIT PENGETAHUAN.JADIKAN DOKTOR GIGI SAHABAT ANDA..!!LET US MAKE U SMILE!!!

Monday, February 8, 2010

PENGALAMAN DR GIGI WANITA DAN KLINIK PERTAMANYA

SALAM PERKENALAN...
ANDA SELESA DENGAN DOKTOR GIGI WANITA ATAU LELAKI?TEPUK DADA TANYA SELERA..SEBETULNYA SESEORANG AKAN SELESA DENGAN SESIAPA SAHAJA YANG MEMBERIKAN PERKHIDMATAN YANG MEMUASKAN TIDAK KIRA DOKTOR LELAKI ATAU PEREMPUAN,YANG CANTIK ATAU YANG HENSEM,YANG KECIL ATAU YANG TINGGI..
MENGIKUT PENGALAMAN SENDIRI,KANAK-KANAK PULA LEBIH SUKAKAN DOKTOR PEREMPUAN SEBAB DIUMPAMAKAN SEPERTI IBU MEREKA YANG BAIK,CARING DAN MESRA...
BERCAKAP TENTANG KANAK2,KONSEP KLINIK SAYA IALAH MESRA KANAK-KANAK,,ADA MAINAN DAN BUAIAN KECIL,,SANGAT SESUAI UNTUK KANAK-KANAK HINGGA USIA 12 TAHUN..SEBAB PENJAGAAN KESIHATAN GIGI BERMULA DARIPADA ZAMAN KANAK-KANAK..PENDEDAHAN AWAL SANGAT PENTING SUPAYA MEREKA TIDAK FOBIA PADA KLINIK GIGI..SEBAB ITU SAYA PASTIKAN SUASANA KLINIK MESRA KANAK2..
ORANG KATA KANAK2 MEMANG LECEH...TAPI BAGI SAYA SESIAPA PUN SAMA SAHAJA ASALKAN KITA SENTIASA BERKOMUNIKASI DENGAN BAIK DAN SENTIASA MESRA..PENGALAMAN BEKERJA DI HOSPITAL PSIKIATRIK DALAM TEMPOH YANG LAMA SEBELUM INI SANGAT BANYAK MEMBANTU...MEREKA JUGA UMPAMA KANAK2 YANG PERLUKAN PERHATIAN DAN ADAKALANYA MEMANG MENUNTUT KESABARAN YANG BUKAN SEDIKIT..DAN SEMUA PENGALAMAN BERGUNA ITU SAYA BAWA DAN BERUNTUNG SANGAT KERANA TAK SEMUA ORANG MERASA PENGALAMAN SEPERTI ITU!!!

1 comment:

 1. Greetings and Good Day !

  We are Owner and Operator a General Practice (GP) Clinic in Bandar Sungai Long, Bangi and Putrajaya (Presint Diplomatik - Klinik Pakar KASIH).

  We are looking for a dedicated Medical Officer Requirements at Bandar Sungai Long Clinic:-

  Lady doctor
  MBBS or equivalent from a recognized institution approved by Ministry of Health Malaysia
  Possess valid Annual Practicing Certificate
  Registered with Malaysia Medical Council
  Minimum 2 years working experience in Obstetric & Gynecology
  Attended an Obstetric Life Saving Skill
  Attended A Neonatal Resuscitation Program
  Working hours negotiable with minimum on-call
  Very attractive salary RM7,000 (starting)

  Kindly please send to recommend CV to: aznial@gmail.com

  Clinic information:-
  PUSAT RAWATAN SUNGAI LONG
  NO. 12 JALAN SL 1/13
  BANDAR SUNGAI LONG
  43000 KAJANG
  SELANGOR
  TEL / FAX: 03-90114833

  Sender:-
  Ir. Aznial Rahmat
  Director
  KASIH Group
  012 312 9264
  aznial@gmail.com

  ReplyDelete